با حضور مسوولان دانشگاهی و جمع کثیری از بازنشستگان دانشگاه:

کانون مهر بازنشستگان دانشگاه مازندران راه اندازی شد

با حضور مسوولان دانشگاهی و جمع کثیری از بازنشستگان دانشگاه:

کانون مهر بازنشستگان دانشگاه مازندران راه اندازی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، آیین راه اندازی کانون مهر بازنشستگان دانشگاه مازندران با حضور مسوولان دانشگاهی و جمع کثیری از بازنشستگان دانشگاه در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

تجارب پیشکسوتان باید چراغ راهی باشد برای کسانی که مسئولیت فعلی را بر عهده دارند

حجت الاسلام والمسلمین محمد رحیمیان رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهای استان مازندران در آیین راه اندازی کانون مهر بازنشستگان دانشگاه مازندران،با بیان این مطلب که حضور شما پیشکسوتان در دانشگاه مازندران، یاد آور خاطره حرکت های صادقانه شما عزیزان در به ثمر رسیدن این نهال تنومند و رشد دانشگاه است، گفت: بر اساس اعتقادات ما، مفهوم بازنشسته در اسلام جایگاهی ندارد و تا لحظه آخر باید کوشید و تلاش کرد.

حجت الاسلام رحیمیان ضمن تشکر از پایه گذاران راه اندازی کانون مهر بازنشستگان دانشگاه مازندران افزود: این حرکت برای دانشگاه مازندران یک دست آورد است و موجب توجه دادن نیروهای موجود، به اینکه دانشگاه قدر زحمات و نیروهایش را می داند. حضور عزیزانی که یک برهه زمانی در دانشگاه بودند، پتانسیلی است برای آنها که حضور دارند و احساس نیاز می کنند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران ادامه داد: در اسلام توصیه فراوانی برای استفاده از تجربه و توصیه بزرگان شده است. کسانی که توانسته اند نشیب و فرازها و سختی هایی که در طی مسیر بوده را کنار بزنند و مسیر پیشرفت دانشگاه را هموار کنند. این تجارب باید چراغ راهی باشد برای کسانی که مسئولیت فعلی را برعهده دارند. دانشگاه مازندران مانند یک خانواده است که هر کس در گوشه ای از این جایگاه، سهم خود را ایفا کرده و همچنان باید ایفا نماید.

حجت الاسلام رحیمیان خطاب به پیشکسوتان دانشگاه مازندران گفت: شما با توجه به شناختی که از عرصه کاری دارید می توانید پیشنهادات راهگشای خود را به مسئولان گوشزد کنید. گاهی اوقات یک پیشنهاد می تواند تحولی در عرصه کاری ایجاد کند. انشاءالله این کانون در آینده دانشگاه نیز تاثیر گذار باشد.

رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان با تاکید بر این که کسی که به مرحله بازنشستگی می رسد نباید خود را بازنشسته بداند و همچنان باید با روحیه و نشاط و امید و با استفاده از تجارب خود، برای هموار شدن مسیر پیشرفت دانشگاه، کمک کند، اظهار داشت: ما باید از عمر و زندگانی خود به گونه ای استفاده کنیم که پیام دهنده و حرکت آفرین باشد و شما عزیزان با خدمت صادقانه خود که در دانشگاه مازندران داشتید، می توانید به آیندگان و حاضران امید و روحیه بدهید. دانشگاه مازندران نیازمند حضور با نشاط و پر شور شما است.

بازنشستگان، سرمایه های اجتماعی و تکیه گاه دانشگاه هستند و ما باید از این تجارب ارزنده استفاده کنیم

براساس این گزارش، دکتر حیدر جانعلی زاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران در این آیین با اشاره به این مطلب که آنچه که از تدبر در فرآیند هستی فهمیده ام، این است که جهان بر اساس محبت و عشق آفریده شده است، گفت: هم علت هستی و هم غایت هستی به دلیل عشق خداوند به پنج تن آل عبا(ع) بوده است. فلسفه تولد هستی، ایجاد نشاط است. ما خلق شده ایم تا شاد باشیم، البته شادی به معنای قرآنی آن و امروز در این راستا قدم برداشته ایم و حضور عزیزان از این جهت عزت، نعمت و برکت است.

دکتر جانعلی زاده با بیان اینکه یکی از نکاتی که در کشور انگلیس انجام می شود، کاشت یک نهال برای تقدیر از  بازنشسته­ها است تا یاد و خاطره آنها گرامی نگه داشته شود، افزود: این کار در دانشگاه مازندران نیز باید انجام گیرد. ما در صدد هستیم تا در حوزه­های فرهنگی و پشتیبانی علاوه بر ایجاد این محیط، اردو و خدمات دیگری نیز به بازنشستگان ارایه دهیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در پایان خاطرنشان کرد: شما سرمایه های اجتماعی و تکیه گاه دانشگاه هستید و ما باید از این تجارب ارزنده استفاده کنیم.

دکتر یحیی طالبی رستمی معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه مازندران نیز در آیین راه اندازی کانون مهر بازنشستگان دانشگاه مازندران، با تاکید بر این که ما می توانیم از حضور شما عزیزان در این مکان به نحو احسن استفاده کنیم و با استفاده از تجارب شما رو به جلو برویم، افزود: این کار برای خانواده دانشگاه مازندران بود و هدف از این کار، این بود که شما عزیزان به این مکان بیایید و از تجربیات شما استفاده شود. این مکان با دستور دکتر میرنیا طی دو الی سه ماه افتتاح شد، اما هنوز کامل نیست و باید تجهیز شود.

معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه مازندران در خصوص استفاده بازنشستگان از بیمه های تکمیلی نیز گفت: ما با سالن تندرستی دانشگاه، هماهنگ خواهیم کرد تا اگر دوستان مشکلی داشتند، بدون دریافت هزینه، ویزیت شوند و مشکل مراجعه به بیرون حل شود.

دکتر طالبی رستمی ادامه داد: در خصوص وام بازنشستگان نیز با رییس شعبه بانک صادرات مذاکراتی انجام شده و مقرر شد تا بازنشستگان به نسبت حقوقی که دریافت می کنند، تسهیلات دریافت نمایند. در خصوص بیمه تکمیلی نیز با هماهنگی مدیران اداری، بودجه و مالی در حال پیگیری و رایزنی هستیم و ریاست دانشگاه نیز دستور موکد دادند که این موضوع حل شود. از سال جدید بیمه تکمیلی شاغلان و بازنشستگان به صورت واحد و با یک شرکت قرارداد بسته خواهد شد و 50 درصد حق بیمه نیز از طرف دانشگاه پرداخت می شود. مطمئن باشید در آینده فضا برای شما بازنشستگان بهتر و راحت تر خواهد بود.

تصاویر بیشتر

١٥:٠٢ - چهارشنبه ١٨ مهر ١٣٩٧    /    شماره : ١٨٥٠٤    /    تعداد نمایش : ٤٣٠