با کسب بالاترین رای در بین اعضای هیات مدیره:

عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان عضو هیات مدیره کمیته"جامعه و محیط زیست" انجمن بین المللی جامعه شناسی انتخاب شد

با کسب بالاترین رای در بین اعضای هیات مدیره:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، دکترصادق صالحی عضو هیات علمی دانشگاه مازندران با کسب بالاترین رای در بین اعضای هیات مدیره انجمن بین المللی جامعه شناسی به عنوان عضو هیات مدیره کمیته"جامعه و محیط زیست" این انجمن انتخاب شد.

براساس این گزارش، این کمیته که در واقع به عنوان انجمن جامعه شناسی محیط زیست نیز شناخته می شود، با برگزاری گردهمایی دوسالانه و نیز سمینار چهارسالانه، برنامه های گسترده و ثابتی را برای رشد و توسعه جامعه شناسی محیط زیست در سراسر دنیا در پیش دارد. همچنین فصلنامه"جامعه شناسی محیط زیست" و نیز خبرنامه"جامعه­شناسی محیط زیست" به صورت دو فصلنامه از سوی این انجمن منتشر می گردد.

یادآور می شود: انجمن بین المللی جامعه شناسی محیط زیست یا کمیته"جامعه و محیط زیست"، در سال 1971 تاسیس و اعضای هیات مدیره آن به مدت 4 سال با رای مستقیم اعضای آن از سراسر جهان انتخاب می شوند. این نخستین بار است که یک ایرانی، به عنوان عضو هیات مدیره این انجمن انتخاب می شود و البته بالاترین رای در بین اعضای هیات مدیره نیز به این عضو هیات علمی دانشگاه مازندران اختصاص یافت.

دکتر صادق صالحی از سال 1998 عضو این انجمن می باشد و درس"جامعه شناسی محیط زیست"، برای نخستین بار در ایران با پیشنهاد ایشان در دانشگاه مازندران تصویب و تدریس شد. از جمله آثار علمی ایشان کتب درآمدی بر جامعه شناسی محیط زیست(ساتن)، جامعه شناسی محیط زیست(هانیگن)، جامعه و طبیعت(اروین)، انرژی های تجدیدپذیر و کتاب جامعه و تغییرات آب و هوا است. همچنین در سال های 2007-2005 عضو هیات مدیره انجمن بین المللی"اکولوژی انسانی" بوده است. دکتر صادق صالحی، پیش از این و در سال 1394 نیز به عنوان برنده جایزه بین المللی محیط زیست دکتر ابتکار برگزیده شد.

اعضای جدید هیات مدیره  کمیته"جامعه و محیط زیست" انجمن بین المللی جامعه شناسی

ریاست انجمن:  دکتر دبرا دیویسون(کانادا)

نایب ریس:دکتر رولف لیدسکوگ(سوئد)

منشی: دکتر هنریکه رائو(آلمان)