به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد:

دومین نشست روسای دانشکده های الهیات و معارف اسلامی دانشگاه های دولتی سراسر کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، دومین نشست روسای دانشکده های الهیات و معارف اسلامی دانشگاه های دولتی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد.

براساس این گزارش، دکتر سید خلاق میرنیا رییس دانشگاه مازندران در ابتدای این نشست، با اشاره به اینکه  بشر همواره در راه رسیدن و انجام فعالیت هایی است تا بتواند جان خود را حفظ کند، گفت: از همان آغازین روزها، خداوند عالم، پیامبران بزرگوار را فرستاد تا روح انسان را پاکیزه و مطهر کند و ما در طی این قرن های متمادی از آن به راحتی عبور کردیم و این ضدعفونی کردن روح را جدی نگرفتیم.

دکتر میرنیا افزود: این نقش پاستوریزه کردن روح و جان به دانشکده های الهیات و معارف اسلامی واگذار شده است. اگر این دانشکده ها نتوانند این کار را بکنند، جامعه همانی می شود که امروز داریم.

رییس دانشگاه مازندران در ادامه با بیان این نکته که چهل سال بعد از انقلاب، همه چیز در دست ما بود، اما ما یک گوشه هایی را نادیده گرفتیم و میکروب از آن جا نفوذ کرد، اظهار داشت: اگر این میکروب نفوذ نمی کرد، از ماهواره و کتاب های مبتذل که ترسی نداشتیم. در غیر اینصورت چه باکی باید از دشمن داشته باشیم؟! دشمن روح و جان یعنی چه!؟

دکتر میرنیا هدف از تاسیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی را تاثیرگذاری دانشجویان آن دانشکده بر روی باقی دانشجوها عنوان کرد و گفت: همه ما با ناهنجاری های زیادی در دانشگاه مواجه هستیم. من فکر می کنم که رسالت بسیار سنگینی بر عهده دانشکده الهیات و معارف اسلامی است، به خصوص بر استادان آنها. هر کجا نقصی در جامعه دیدیم، اول باید به خودمان رجوع کنیم. از چه چیزی فرار می کنیم؟! این جا نباید فرار کنیم، باید مردانه پاسخ دهیم.

رییس دانشگاه جامع استان با گلایه از این که ما چند مفتح و مطهری در دانشکده های الهیات داریم؟ چرا نباید چند مطهری داشته باشیم؟ ادامه داد: اگر من به عنوان یک سازنده اسلحه، گلوله ای می سازم که فولاد را سوراخ کند، استاد الهیات باید انسانی بسازد که در مقابل همه چیز بایستد. من غصه می خورم که یک آدم فاسد و دایم الخمر مانند رییس جمهور آمریکا بیاید و یک کشور اسلامی را تهدید می کند. ما ابزارش را داریم اما از آن استفاده نمی کنیم. وقتش رسیده که ما با هم متحد شویم. ما باید در برابر بی آبی، بی دینی و فساد مقاومت کنیم و شما باید این مقاومت را در ما به وجود بیاورید. شما باید ابزاری قوی در کشور بسازید که دشمن در ما اثر نکند.

دکتر میرنیا خاطرنشان کرد: جنگ نرم همین است که فلان کس دزدی کرده اما تو بگذر! فلان کس تقلب کرده اما تو بگذر. اگر ما بتوانیم موضوع صداقت و شرم را در دانشجوها نهادینه کنیم، به بزرگترین توفیقات می رسیم. ما در بین خودمان نیز یک شرم حضور داریم. آیا ما در برابر خدا و شهدا شرم داریم؟

رییس دانشگاه جامع استان در پایان سخنانش اظهار داشت: خواهش من این است که کار درست را تکرار کنید. مهم این است که اشتباه را تکرار نکنیم. من تنها توقعم همین است. تکرار در اشتباه عذر بدتری است.

تصاویر بیشتر

١٦:١٠ - چهارشنبه ١٩ ارديبهشت ١٣٩٧    /    شماره : ١٦٩٣٨    /    تعداد نمایش : ٧٨٣