در دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران برگزار شد:

مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره علمی بسیج دانشجویی استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره علمی بسیج دانشجویی استان در سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران برگزار شد.
       بر اساس این گزارش،  نوری مسوول بسیج دانشجویی استان با اعلام این خبر افزود: در این جشنواره بیش از 450 مقاله علمی پژوهشی، 20 کتاب دانشجویی،  24اختراع,  24ایده،  73 طرح پژوهشی , 70 مورد اقدامات گفتمان ساز و حدود 25 مورد اقدامات مطالبه گرانه در حوزه اقتصاد مقاومتی شرکت داشتند که در مراسم اختتامیه امروز از 27 اثر برگزیده این جشنواره تجلیل شد.
      نوری پس از پایان مراسم در گفتگویی با روابط عمومی دانشگاه از زحمات و مساعدت های دکتر سیدخلاق میرنیا رییس دانشگاه مازندران در میزبانی بسیار خوب این جشنواره تقدیر و تشکر کرده و ضمن اعلام آمادگی برای اجرای برنامه های مشترک علمی، فرهنگی و هنری با دانشگاه، اظهار داشت؛ امیدوارم بتوانیم در راستای ترویج فرهنگ ناب اسلامی و انقلابی به ویژه گفتمان سازی از اقتصاد مقاومتی در مقطع حساس کنونی در مجامع دانشجویی قدمی هر چند کوچک برداشته باشیم.

لطفا جهت دریافت تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید.

٠٧:٣٥ - سه شنبه ٢٨ فروردين ١٣٩٧    /    شماره : ١٦٦٧٥    /    تعداد نمایش : ١٢٤٣