در دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران برگزار شد:

جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه مازندران در آغازین روزهای سال 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران،به منظور هم افزایی جهت ارتقای سطح کمی و کیفی برنامه های مذهبی و اعتقادی و به منظور ترویج و اشاعه فرهنگ اقامه نماز و مراسم دینی، جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه مازندران در آغازین روزهای سال کاری جدید با حضور ریاست  دانشگاه مازندران،مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران و ریاست دفاتر نهاد در استان مازندران و سایر اعضای ستاد اقامه نماز دانشگاه در تاریخ 21 / 1 / 97 در دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران برگزار گردید.

در ابتدای این نشست حجت الاسلام رحیمیان ضمن خیرمقدم و قدردانی از اعضای ستاد اقامه نماز، ضمن ارایه گزارشی از فعالیت های فرهنگی انجام شده به بیان نکاتی در خصوص مسایل فرهنگی و اقامه نماز در دانشگاه پرداخت.

در ادامه، اعضای ستاد به بیان دیدگاه های خویش با محوریت اقامه نماز و مراسم مذهبی در دانشگاه پرداختند.

لطفا جهت دریافت تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید.

٠٨:٢٧ - چهارشنبه ٢٢ فروردين ١٣٩٧    /    شماره : ١٦٦١٦    /    تعداد نمایش : ١٢٠٢