اطلاعیه:

قابل توجه همکاران گرامی دانشگاه مازندران

قابل توجه همکاران گرامی دانشگاه مازندران

الف -آن دسته از همکارانی که تا به حال موفق به دریافت سهام شرکت تعاونی مصرف دانشگاه نگردیده اند, می توانند تا قبل از برگزاری مجمع عمومی فوق العاده و عادی روز سه شنبه 24 /11 /96  به دفتر شرکت مراجعه و با خرید حداقل ۵ سهم ۳۰۰۰۰ تومانی (یکصدو پنجاه هزار تومان) سهام دار شرکت تعاونی مصرف دانشگاه شده ودر مجمع عمومی حضور یابند.
       خرید سهام شما همکاران محترم در گام نخست باعث سرمایه بیشتر شرکت و موجب رشد وتوسعه می گردد. همچنین اتحاد، همدلی و یکپارچگی همکاران دانشگاهی دراین زمینه بیشتر میشود و در نهایت با سرمابه بیشتر، انگیزه کار برای همکاران منتخب شما در هیات مدیره شرکت تعاونی مصرف دو چندان می گردد.
       ب-براساس اطلاع رسانی قبلی، میزان دقیق سهام تک تک اعضا در گذشته در حال رسیدگی است. اما در حال حاضر با بررسی های  اولیه تا حدود نسبتا صحیح, رقم ریالی آن تا پایان سال ۱۳۹۴  مشخص شده است و بر این اساس تعداد زیادی کمتر از یکصد وپنجاه هزارتومان وحتی کمتر از یکصد هزار تومان سهام دارند. لذا تقاضا داریم برای تکمیل حداقل سهام ویا درصورت امکان خرید سهام بیشتر به دفتر شرکت مراجعه نمایند.
       بار دیگر از کلیه سهام داران عزیز درخواست می گردد تا در مجمع عمومی فوق العاده وعادی سه شنبه 24 /11 /96  ساعت ۱۰ صبح در پردیس دانشگاه حضور بهم رسانده و چنانچه به هر نحوی امکان حضور درمجمع عمومی برای شما میسر نیست، با حضور در محل شرکت فرم وکالت را تکمیل وفرد مورد نظر خود را برای نمایندگی در جلسه مجمع معرفی نمایید.

هیات مدیره شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه مازندران

١١:٠١ - شنبه ٢١ بهمن ١٣٩٦    /    شماره : ١٦١٦١    /    تعداد نمایش : ١٤٢٧