اطلاعیه

آیا اعضای هیأت علمی دانشگاه مازندران می توانند عضو انجمن دانش آموختگان دانشگاه مازندران بشوند؟

به نام خدای دانا و توانا

آیا اعضای هیأت علمی دانشگاه مازندران می توانند عضو انجمن دانش آموختگان دانشگاه مازندران بشوند؟

خدمت اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه مازندران

با سلام و احترم وافر، ضمن گرامیداشت ایام الله محرم و تحیت خالصانه به روان پاک سید الشهدا؛ حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش، به استحضار می رساند:

به استنادآیین نامه نحوه ی تشکیل انجمن دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی و نیز  اساسنامه ی انجمن دانش ­آموختگان دانشگاه مازندران، اعضای محترم هیأت علمی این دانشگاه اعم از شاغل و بازنشسته می ­توانند عضو انجمن مذکور شوند. ضمن دعوت به انجام این مهم، عزیزان می توانند برای عضویت به لینک زیر مراجعه فرمایند.

لینک ثبت نام:

دبیرخانه انجمن دانش آموختگان دانشگاه مازندران – ایوب رمضانی